Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDO SPREMAN

Mourinho: Ja sam kriv ako Real ne prođe u finale

Jose Mourinho (1)
Marko Prpić/Pixsell
29.04.2013.
u 17:14

– Neka bude sram ljude i novine koji su objavili da sam rekao Kloppu da odlazim u Chelsea – kaže Mourinho.

Jose Mourinho izašao je pred novinare uoči uzvratne utakmice Reala i Borussije u polufinalu Lige prvaka. Madriđani u utorak na Santiago Bernabeu imaju nemoguću misiju - moraju nadoknaditi poraz 4:1 iz prve utakmice.

– U svim je klubovima, ne samo Realu, trener najodgovornija osoba. Za uspjeh su svi zaslužni, a za neuspjeh je kriv trener. Tako da će biti moja pogreška ako Madrid ne uđe u finale – priznao je Mourinho i vjerojatno pokušao skinuti pritisak s leđa igrača.

– Real je klub sjajne povijesti i to jako respektiram. Ne bih mogao reći koliko imamo šanse za finale. Igračima sam već sve objasnio. Bilo je najvažnije da razgovaramo o pogreškama koje smo napravili u Dortmundu.

Mourinho je nekoliko puta naglasio da je Borussia sjajna momčad.

– Od početka natjecanja govorio sam da je Borussia kandidat za osvajanje naslova. Osjećam da je ovo najvažnija utakmica Reala u posljednjih deset godina iako imam dojam da smo u Dortmundu igrali kao da je prijateljska utakmica.

Uvjeren je da njegovi igrači mogu nadoknaditi tri gola zaostataka.

– U nogometu je sve moguće. Igrači jedva čekaju utakmicu i to mi daje snagu i vjeru. Najbolji način da motiviram igrače jest da im pokažem rezultat iz prve utakmice. Ako odigramo kako znamo, sve je moguće.

Kakva je situacija s igračima? Ronaldo je trenirao po posebnom režimu.

– Ronaldo je spreman, ali su Arbeloa i Marcelo ozlijeđeni.

Mourinho je navodno nakon prve utakmice rekao treneru Borussije Jurgenu Kloppu da ide u Chelsea i da želi povesti Roberta Lewandowskog. Priču je objavio njemački tabloid Bild.

– Neka bude sram ljude i novine koji su objavili da sam rekao Kloppu da odlazim u Chelsea. Moja budućnost ne ovisi o sutrašnjoj utakmici.

Utakmicu je najavio i Sergio Ramos.

– Želimo osvetu. Imamo loša iskustva iz pravce utakmice i želimo sutra dobro odigrati. Znamo da će nas navijači bodriti od prve minute. Nema veće motivacije od finala Lige prvaka. Ovdje sam osam godina i još nisam igrao u finalu – kaže Ramos.

>> Modrić u paru s Alonsom od prve minute protiv Borussije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije